Matbloggstoppen

måndag 28 mars 2011

Skogschampinjon- och brie tagliatelle



Detta pastarecept var gott men såsen var alldeles för snål. Nästa gång sång så kommer jag fördubbla såsen. Trevligt att få äta brie igen efter ett sådant långt uppehåll som en graviditet medför! Superenkelt var recpetet också. Taget från någon engelsk hemsida.

425 g tagliatelle
2 msk olivolja
300 g blandad svamp
1 knippe salladslök, hackade
125 g brie, skuren i små bitar
75 ml vitt vin
75 ml grädde
salt, svartpeppar
gräslök

Koka pastan.

Stek svampen i oljan i ca fem minuter. Rör i salladslöken och stek i ytterligare i en minut.

Tillsätt osten och vinet och rör tills osten smälter. Ta bort från plattan, häll i grädden och krydda. Sätt tillbaks på plattan och värm i ca två minuter. Häll i gräslöken.

1 kommentar:

  1. Låter supergott! Något jag får prova snart! Tack för god lunch o trevligt sällskap idag! Kram

    SvaraRadera