Matbloggstoppen

torsdag 21 april 2011

Paprika och champinjonsås till pasta



Detta var en god pastasås! Snabbt och lättgjort. Tycker dock att den skulle ha vunnit med quorn i sig, bara för att få lite protein i rätten också. Jag tog inte lika mycket sojasås som receptet anger. Receptet är taget från www.vegomums.com.

1 tsk olivolja
1 gul lök, fint hackad
2 gula paprikor, hackade
2 röda paprikor, hackade
500 g färska champinjoner, i skivor
1 burk krossade tomater (400 g)
2 dl creme fraiche (gärna lättvariant eller sojagrädde)
4 tsk curry
1 tsk peppar
5 tsk sojasås
3 tsk salt
3 msk tomatpuré

Gör så här:
Fräs lök med paprika i olivolja och kryddor.
När det är halvfärdigt tillsätt skivade champinjoner och låt
puttra tills alla champinjoner är genomstekta.
Tillsätt övriga ingredienser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar