Matbloggstoppen

måndag 2 maj 2011

Aubergine och mozarella gratäng med en knaprig couscous topping



Denna bilden gör absolut inte rätten rättvisa! Har haft receptet ett tag men tänkt att detta inte kan smaka så mycket. Det gör det! Jättegott! Väldigt enkelt också, sådant gillar jag. Detta måste ni bara prova! Receptet är taget från någon engelsk hemsida.

1 aubergine
2 zucchini
300 g mozarella
3 dl passerade tomater, gärna smaksatt (finns det inte går det bra att krydda upp själv med någon käck örtkrydda och lite salt och peppar)
110 g couscous
olja

Rosta grönsakerna i ugnen i 200 grader med lite olja och salt tills de blivit mjuka. Gör i ordning couscousen efter pakets instruktioner. Varva grönsaker, mozzarella och passerade tomater. Avluta med couscouse och grädda i ugn i ca 15-20 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar